در این گفتگو نجمه موسوی-پیمبری، دبیر تحریریه نشریه آرش، به آغاز فعالیت صفحه جدید اینترنتی و کانال تلگرامی “آرش” برای بازانتشار منظمتر اسناد و نشریات آرش میپردازد. او با اشاره به فعالیتهای نشریه برای انتشار ۱۱۰ شماره، گزارشی کوتاه از تلاش کنونی برای بازسازی منابع و آرشیوهای این نشریه معتبر برای پژوهشگران و نسل جوان ارائه می کند.
https://youtu.be/03TitGfph1o
درباره نشريه آرش
مجلهی آرش با مسئوليت پرويز قليچخانی در سال ۱۳۷۰ شمسی (١٩٩١ ميلادی) در پاريس شكل گرفت و تا سال ٢٠١٤ ادامه يافت. اين نشريه كه از ابتدا خود را چون پلی بين داخل و خارج میخواست، همهی هم و غم خود را بر انعكاس مسائل ايران گذاشت.
بيش از هزار انديشمند، پژوهشگر، فعال سياسی، نويسنده، شاعر، هنرمند با مجلهی آرش همكاری كردهاند. اين نشريه كه در دنيای دیاسپورای ايرانی توزيع میشد و در حد امكان به داخل راه میيافت در سال ۱۳۹۳ (٢٠١٤)، درست زمانی كه انقلاب ارتباطات تمام نشريات كاغذی را زير سوال برده بود با تصميم قاطع پرويز قلیچ خانی و همراهی دبير نشريه نجمه موسوی-پيمبری به كار خود پايان داد با اميد به توانايی نسل جوان در ادامه اين راه.
بعد از گذشت سالها و توسعهی شبكههای اجتماعی و به منظور امكان دسترسی نسلهای بعد به آن چه در آن سالها گذشت و به منظور امكان اشراف هر چه بيشتر به تاريخ اين دوره از حكومت جمهوری اسلامی و نقطه نظرهای نيروهای اپوزيسيون بر آن شديم كه اين مجموعه را از این طریق در اختيار علاقمندان بگذاريم.
👈🏼 لینک صفحه اینترنتی جدید آرش:
http://arashghlich.org/
👈🏼 لینک ورود به کانال تلگرامی “آرش”
https://t.me/arashmagazine
@arashmagazine
✍🏼 ای میل تماس با ادمین:
shabraft@gmail.com